Doe de klik, ook thuis!

Uitgeverij Averbode vindt het belangrijk dat de toekomstige generaties opgroeien in een gezonde leefomgeving; in onze publicaties besteden wij dan ook in het bijzonder aandacht aan ecologische waarden. Electrabel ondersteunt, in het kader van haar CO2-plan, projecten die zorgen voor een attitudeverandering waardoor we samen verstandiger leren omspringen met energie en meehelpen aan de strijd tegen de klimaatopwarming.

Dit schooljaar zullen de tijdschriften Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland uw kind vijf keer voor het energiethema sensibiliseren in de rubriek Doe de klik. De voorbije twee jaar lag de nadruk op het verantwoord omgaan met verwarming, elektriciteit en licht. Dit jaar breiden we het thema uit met hernieuwbare energie en de productie van elektriciteit. De leerlingen krijgen ook bondige en nuttige tips om energieverspilling te verminderen.

Vorig jaar werkten we rond drie thema's: verwarming, elektriciteit en licht.

Surf naar www.doedeklik.be voor extra inspiratie, toffe spelletjes, grappige filmpjes en nog meer informatie over hoe jullie thuis energie kunnen besparen!

Uitgeverij Averbode verzorgt het educatieve luik van het Doe de klik-project.
Klik hier voor meer informatie over het scholenproject >>>