1

Doe de klik, ook thuis!

Uitgeverij Averbode vindt het belangrijk dat de toekomstige generaties opgroeien in een gezonde leefomgeving; in onze publicaties besteden wij dan ook in het bijzonder aandacht aan ecologische waarden. Electrabel ondersteunt, in het kader van haar CO2-plan, projecten die zorgen voor een attitudeverandering waardoor we samen verstandiger leren omspringen met energie en meehelpen aan de strijd tegen de klimaatopwarming.

Tijdens het schooljaar 2015-2016 sensibiliseren wij uw kind in de tijdschriften Zonnekind en Zonnestraal met een aantal nuttige energietips en -weetjes. Deze tips zullen hen helpen energieverspilling tegen te gaan of te vermijden. Verder willen wij de lezers van Zonnestraal en Zonneland kennis laten maken met de verschillende hernieuwbare energiebronnen en hen informeren over de productie van elektriciteit.

Bekijk het programma.

De leerkrachten ontvangen 5 posters via hun tijdschrift die gelinkt zijn aan de flyers en kranten in de tijdschriften. Doe de klik-thuis: hang de posters ook thuis op! 
Download hier de posters voor Zonnekind in pdf-formaat >>>
Download hier de posters voor Zonnestraal/Zonneland in pdf-formaat >>>

Klik hier voor de oplossingen bij de flyers en de kranten.

Surf naar www.doedeklik.be voor extra inspiratie, toffe spelletjes, doe-opdrachten en nog meer informatie over hoe jullie thuis energie kunnen besparen!