1

U koos er voor om geen toegang te geven.

Geef alsnog uw toestemming

of keer terug naar de pagina

.

Er liep iets mis tijdens het aanmelden.

Probeer het opnieuw
of keer terug naar de pagina.

Aanmelden

Welkom op de methodewebsite van Open Wereld!


20/08/2015

Beste klant,

Vanaf nu verloopt het inloggen via een nieuwe versie van Knooppunt, met striktere beveiliging.
Als u op de knop 'Log in' klikt, wordt u automatisch omgeleid naar Knooppunt.
Na het inloggen komt u weer op deze site terecht.

Uw code die u toegang gaf tot het lesmateriaal van Open Wereld 2014-2015, geeft u ook toegang tot het lesmateriaal van het huidige schooljaar tot 31 oktober 2015. Indien u recht heeft op een code voor het schooljaar 2015-2016, zal die u worden toegestuurd vóór 31 oktober 2015.

Let op: indien u met uw school deelnam aan de Open Wereld-test 2014-2015 was uw code geldig tot 15 augustus 2015. Meer nieuws over de Open Wereld-test 2015-2016 volgt binnenkort!

 

De toegang tot het tijdschriftenmateriaal van de Open Wereld-website is enkel toegankelijk voor de gebruikers van de methode Open Wereld  in combinatie met de tijdschriften of voor partnerscholen*.

Onder de vrij toegankelijke knop Info vindt u meer informatie over de opbouw van de methode, een beschrijving van de materialen en de manier waarop u ze kunt gebruiken.

Onder de andere knoppen vindt u per leerjaar en per tijdschrift alle aanvullende leerkrachtenmaterialen Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland van Open Wereld. Om toegang te krijgen tot de leerkrachtenmaterialen dient u over een activatiecode te beschikken.
>>> Bestel uw activatiecode online

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze klantendienst via tel. 013 780 116. Zij helpen u graag verder.

*Indien uw school over een Averbode VIP- of tijdschriftenovereenkomst voor de 1e, 2e en/of 3e graad beschikt of als 80% van de leerlingen van de 1e, 2e en/of 3e graad geabonneerd zijn op respectievelijk Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland dan ontving uw school deze licentie al gratis. Neem hierover a.u.b. contact op met de administratie van uw school.

 

Meer nieuws