2

Welkom op de methodewebsite van Open Wereld!

BELANGRIJK: U zal op deze website niet kunnen aanmelden tussen 8 juli en 1 augustus 2015 vanwege de omschakeling bij Knooppunt (Klik hier voor meer informatie).


Wat vindt u op deze website?

De toegang tot het tijdschriftenmateriaal van de Open Wereld-website is enkel toegankelijk voor de gebruikers van de methode Open Wereld  in combinatie met de tijdschriften of voor partnerscholen*.

Onder de vrij toegankelijke knop Info vindt u meer informatie over de opbouw van de methode, een beschrijving van de materialen en de manier waarop u ze kunt gebruiken.

Onder de andere knoppen vindt u per leerjaar en per tijdschrift alle aanvullende leerkrachtenmaterialen Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland van Open Wereld. Om toegang te krijgen tot de leerkrachtenmaterialen dient u over een activatiecode te beschikken.
>>> Bestel uw activatiecode online

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze klantendienst via tel. 013 780 116. Zij helpen u graag verder.

*Indien uw school over een Averbode VIP- of tijdschriftenovereenkomst voor de 1e, 2e en/of 3e graad beschikt of als 80% van de leerlingen van de 1e, 2e en/of 3e graad geabonneerd zijn op respectievelijk Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland dan ontving uw school deze licentie al gratis. Neem hierover a.u.b. contact op met de administratie van uw school.

 

Meer nieuws