2

U koos er voor om geen toegang te geven.

Geef alsnog uw toestemming

of keer terug naar de pagina

.

Er liep iets mis tijdens het aanmelden.

Probeer het opnieuw
of keer terug naar de pagina.

Aanmelden

Welkom op de methodewebsite van Open Wereld!

30/06/2016

Beste klant,

Uw toegang met de code van het schooljaar 2015-2016 is geldig tot 31/10/2016.

De codes voor het schooljaar 2016-2017 worden gemaild naar het secretariaat en/of de directie van uw school samen met de activatieprocedure.

LET OP! In uw Zonnekind PLUS nr. 5, Zonnestraal PLUS nr. 5 of Zonneland PLUS nr.5 vindt u ook een knooppuntcode. Deze code geeft u enkel toegang tot het online leerkrachtenmateriaal bij uw abonnement op Zonnekind PLUS , Zonnestraal PLUS of Zonneland PLUS op de respectievelijke websites maar niet tot het materiaal van Open Wereld op deze website.

Indien u met uw school deelnam aan de Open Wereld-test 2015-2016 is uw code geldig tot 15 augustus 2016.


De toegang tot het tijdschriftenmateriaal van de Open Wereld-website is enkel toegankelijk voor de gebruikers van de methode Open Wereld  in combinatie met de tijdschriften of voor partnerscholen*.

Onder de vrij toegankelijke knop Info vindt u meer informatie over de opbouw van de methode, een beschrijving van de materialen en de manier waarop u ze kunt gebruiken.

Onder de andere knoppen vindt u per leerjaar en per tijdschrift alle aanvullende leerkrachtenmaterialen Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland van Open Wereld. Om toegang te krijgen tot de leerkrachtenmaterialen dient u over een activatiecode te beschikken.
>>> Bestel uw activatiecode online

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze klantendienst via tel. 013 780 116. Zij helpen u graag verder.

*Indien uw school over een Averbode VIP- of tijdschriftenovereenkomst voor de 1e, 2e en/of 3e graad beschikt of als 80% van de leerlingen van de 1e, 2e en/of 3e graad geabonneerd zijn op respectievelijk Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland dan ontving uw school deze licentie al gratis. Neem hierover a.u.b. contact op met de administratie van uw school.

 

Meer nieuws