Secundair onderwijs

 

Ontdek de afzonderlijke deelwebsites van onze uitgaven en methodes:

  De Averbode e-BIB biedt leerkrachten en leerlingen interactieve, digitale tools voor in de les.   Doorblader onze catalogus met educatieve uitgaven secundair onderwijs voor het schooljaar 2018-2019.
 
Lab, methode chemie voor de 2e graad aso en tso Techniek-wetenschappen en Biotechnische wetenschappen. Socius, methode humane wetenschappen voor de 2e en 3e graad aso.

Desktopper, methode ICT/informatica voor de 1e graad A-stroom en de 2e graad aso-kso-tso. Swipe, methode informatica voor de 2e graad bso.

Passages, methode geschiedenis voor de 1e graad A-stroom en de 2e en 3e graad aso. Oh my God, methode godsdienst voor de 1e graad B--stroom t.e.m. het 7e jaar bso.
 
 
Deus, methode godsdienst voor de 1e graad A-stroom en 2e en 3e graad aso. Spirit@school, methode godsdienst voor de 2e en 3e graad kso-tso.

Fix it!, methode techniek voor de 1e graad A-stroom. GO Fix it!, methode techniek voor de 1e graad A-stroom GO!

STEM-uitgaven voor de 1e graad A-stroom. Gefixt!, methode techniek voor het 1e leerjaar B-stroom.

Numeriek, methode wiskunde voor de 1e graad A-stroom. Uitgerekend, methode wiskunde voor de 1e graad B-stroom.

Ned anders, methode Nederlands voor de 1e graad A-stroom en de 2e graad aso-kso-tso. Zuurstof, de methode natuur-wetenschappen voor de 1e graad A-stroom.

DOEL.PAV, de methode PAV voor het 3e t.e.m. het 7e jaar bso. MIX, de methode PAV voor de 2e en 3e graad bso.

Fahrenheit is een alternatief lees-bevorderingsproject voor 15-plussers uit tso en bso. Leeskriebels? Ontdek ons uitgebreid leesaanbod voor het secundair onderwijs.

Stemtest vormt een leidraaid door het politieke landschap voor jongeren van de 3e graad aso.  Met De gemeente en de verkiezingen en Stem lokaal wakkert u de burgerzin bij de leerlingen aan.

Met Een koffer vol vertrouwen begeleidt u jongeren (12-16 j.) met ASS.

Spoor naar jezelf: zelfbeeldontwikkeling en hulpvraag- verduidelijking bij jongeren (16-21 j.) met ASS.

Bescherelle - De kunst van het vervoegen: alle Franse werkwoorden, tijden en wijzen. Leren leren, met Leerbeest en posters leren leren (1e graad), Breintrein (2e graad) en Mijn masterplan (3e graad).

 

Wij hebben onze tijdschriften, methodes en leermiddelen in detail beschreven in afzonderlijke deelwebsites.

Via de knop CATALOGUS kunt u het volledige aanbod terugvinden van al onze uitgaven en kunt u ook online bestellen.