Doremini (2,5-4 jaar) - Jaarabonnement

Doremini (2,5-4 jaar) - Jaarabonnement

De ideale formule voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar

Uw kind ontvangt doorheen het jaar 11 leuke en kleurrijke uitgaven én een interactieve app.

10 x Doremini: 10 maanden lang 1 Doremini-tijdschrift per maand. Avontuur en spel voor kleuters van 2,5 tot 4 jaar aan de hand van 10 inspirerende thema's. Ga met uw kleuter op ontdekking in verhalen en spelletjes, met letters en plaatjes, luisterend en creatief actief.

1 x Zomervakantieboek: een supertof Doremini-vakantiealbum met een verhaal, knutsels en veel meer.

Kid'i: een jaar lang toegang tot de Kid'i-app met digitale verrijkingen bij elk Doremini-thema. De papieren tijdschriften komen tot leven met een luisterversie van alle verhalen en uitdagende, educatieve spelletjes.

Bent u een leerkracht? Bestel voordeliger via de Averbode-contactpersoon van uw school. Vraag ernaar bij uw administratie of directie. Bent u Averbode-contactpersoon en wenst u een bestelling te plaatsen? Klik hier

Doremini (2,5-4 jaar) - Jaarabonnement
Doremini (2,5-4 jaar) - Jaarabonnement
€ 44,00

Specificaties

Taalontwikkeling , Wiskundige initiatie , Muzische vorming
Onthaalklas , 1e kleuterklas
Tijdschrift , Educatief tijdschrift
Educatieve tijdschriften kleuteronderwijs
Reekscover

Over deze reeks

Ga voor kwali-tijd met uw kleuter(s). Dankzij de verschillende aantrekkelijke thema’s ontdekken en beleven ze de wereld rondom zich op hun eigen niveau.

In elk nummer vinden ze een leuk verhaal, een zoekprent, een kleurplaat, wiskundige opdrachten, een dierenrubriek met foto’s, een strip met mascotte Remi en véél meer.