Welkom - Zoekboekje + Kid'i-app

Welkom - Zoekboekje + Kid'i-app

Onthaaltaal voor peuters en kleuters

Het zoekboekje verzamelt veertien thematische zoekprenten.

Via de Kid'i-app wordt het materiaal tot leven gebracht met interactieve spellen, digitale verhalen en geluidsfragmenten. Deze geluidsfragmenten zijn essentieel bij het aanleren van de taal. Met een klik kunnen de kinderen de woorden horen en de voorgelezen verhalen beluisteren. Het memoryspel kan digitaal gespeeld worden en er zijn interactieve zoekplaten.

Kid’i is zowel in de klas als thuis toegankelijk op de computer of de tablet met een toegangscode. De Kid'i-code vindt u in het zoekboekje met zoekprenten.

Zowel de zoekprenten als de Kid’i-app worden ook in de klas gebruikt. Dit materiaal geeft u de kans om de woordenschat die uw kleuter in de klas leert thuis op een speelse manier in te oefenen.

Welkom - Zoekboekje + Kid'i-app
Welkom - Zoekboekje + Kid'i-app
€ 7,95

Specificaties

301841
9782874388910
19/09/2017
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Taalontwikkeling
Onthaalklas , 1e kleuterklas , 2e kleuterklas , 3e kleuterklas
Leerlingenmateriaal , Digitale materialen
Welkom
Reekscover

Over deze reeks

Welkom - Onthaaltaal voor peuters en kleuters is gericht op peuters en kleuters van 2,5 tot 6 jaar die voor het eerst in aanraking komen met het Nederlands of die nog veel moeite hebben met onze taal.

Met thematisch verhalen, zoekprenten, woordkaartjes, activiteiten en (digitaal) spelmateriaal - voor in de klas én voor thuis - brengt het pakket een basiswoordenschat aan die dagelijks in de klas gebruikt wordt rond thema's zoals:

  • Dit ben ik
  • Ik kijk naar mijn lichaam
  • Ik speel samen
  • Ik ga naar het toilet
  • ...